Download gratis Demo-version 7.1
Download en gratis version af Maskinskrivning med edb. Programmet er en demoversion med begrænset funktionalitet - men du kan sagtens få en forståelse for programmets opbygning og metodik. Bemærk, at prøvetiden udløber efter den dato, der er angivet i programmet.

Installationsvejledning
1
Klik på knappen <Demo.exe>.
2
Alt afhængig af din browser og Windows-version hentes installationsfilen Demo.exe nu til din computer - eller den kan afvikles fra internettet. Der kommer måske en standard advarsel om, at filen 'kan være farlig'. Men acceptér blot, idet filen er 100 % fri for virus, da den er checket for virus, inden den blev lagt på internettet. Læs evt. lidt mere.
3
Klik dernæst Demo.exe - og installationen starter.
5

Ved at acceptere de foreslåede standardindstillinger installeres Maskinskrivning med edb i mappen C:\Programmer\Mask - hvor startkommandoen til programmet er Mask.exe.
Der laves automatisk et ikon i mappen 'Programmer'.

5
Start programmet ved at klikke på <Start> - <Programmer> - <Maskinskrivning med edb> - <Maskinskrivning med edb>
6
Første gang, du afvikler programmet, skal du bestemme, hvor elevstatistikkerne samt highscorelisterne skal gemmes. Accepter blot de foreslåede valg. Følg vejledningerne på skærmen - eller tast under installationen på F1 for at få mere hjælp.
7
Første gang skal du også indtaste en klasse og et brugernavn - og der er frit valg med hensyn til navnene. Når de er indtastet, skal mapperne og statistikkerne oprettes. Tast blot på <Enter> for at acceptere oprettelserne - og vælg til sidst et password for brugeren.
Tast evt. F1 for at få mere hjælp.
8
Næste gang, du skal bruge programmet, vælger du først "Klasse" og taster dernæst på <Søg> for at pege på brugeren. Så sikrer du dig, at statistikkerne gemmes under det samme navn hver gang.

Download demo-version

Se installations-video

Se installations-video som flash

© Da-Ta-St - Solbakken 29 - 8240 Risskov -www.datast.dk - datast@outlook.dk - Tlf. 4240 8036

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

34627

30-08-2021